Een volledig verzorgde busreis met culturele uitstapjes

 De Jong Intra genieten-op-de-grote-hoogte
Genieten op grote hoogte

Een volledig verzorgde busreis
met culturele uitstapjes

Je besluit staat vast, je wilt op vakantie! Je voelt de vakantiekriebels al? En dan de vraag: ‘waar gaan we naartoe?’. Wordt het cultuur snuiven in Italië? Een zonvakantie Spanje? Of  wordt het toch een stedentrip naar het mooie Duitsland? Wat je keuze ook is, je hebt nog van alles te regelen. Hoe lang wil je, met welk  vervoermiddel (zowel heen, terug als tijdens je vakantie), en voor welk type accommodatie kies je? En dan nog de planning tijdens je vakantie. Wat zijn dé culturele highlights die je bezocht moet hebben?

De_Jong_Intra_Luxury_Class-reizen-waar-wil-jij-naar-toe
Waar zou jij heen willen deze zomer?

De_Jong_Intra_een_team_dat_bruist_van_enthousiame
Weerzien met enkele oude bekenden!

Oude liefde, roest niet!

Wat als ik je nu is vertel dat bovenstaande ook zonder stress kan op een hele comfortabele manier? Ja, oude liefde roest niet. In het begin van mijn toeristische carrière werkte ik bij een busbedrijf en heb ik allerlei vormen van busreizen uitgeprobeerd. En zo ontdekte ik bij deze keuze voor een volgende reis weer de gidsen van De Jong Intra Vakanties. Deze reisorganisatie biedt volledig verzorgde busreizen aan met een afwisselend programma. Zowel binnen als buiten Europa. Het enige dat jij hoeft te doen is een bestemming kiezen, de rest wordt voor je geregeld!

De_Jong_Intra_wisselplaats-een-keer-wisselen-en-dan-op-reis
Maar één keer wisselen en dan ontspannen op reis.

Hoe werkt het?

Er zijn twee soorten busreizen kunt kiezen. Busreizen waarbij je naar de bestemming vliegt en de reis voortzet met de bus. Bij aankomst op de bestemming word je op de luchthaven door onze reisleider opgewacht en stap je de bus in. De vakantie kan beginnen!
Of je touringcarvakantie begint al in Nederland. Je kiest dan uit het ophaalschema zelf een opstapplaats bij je in de buurt. Je reist dan met de servicebus naar de verzamelplaats. En dan is er nog een extra optie waarbij je voor kiest om met de eigen auto naar onze wisselplaats in Beek te reizen. Deze wisselplaats is het beginpunt van de meeste busreizen. Na een kopje koffie stap je in de bus en  maak je kennis met de chauffeur, de reisleider en je reisgenoten. Er zijn diverse soorten busreizen. Een busreis waar je kennis maakt met één land, een busreis waar je meerdere landen doorkruist, een busreis door een stad of je bezoekt diverse steden tijdens een reis. Het is maar net wat je wilt!

 De_Jong_Intra_opstapplaats
Geen gedoe met bagage. Het mag gerust een kilootje meer zijn.

Een afwisselend programma

Een afwisselend programma hebben alle busreizen zeker. De busspecialisten van de Jong Intra Vakanties stellen leuke en afwisselend programma samen, zodat je niets van de bestemming naar keuze mist. Bekende en nog onontdekte hoogtepunten, kastelen, musea, stadstouren enzovoort. De chauffeur brengt je met de bus comfortabel naar alle highlights en eventueel andere bestemmingen. Accommodaties en ontbijt, lunch en diner (dit kan per reis verschillen) zijn voor fijn geregeld. Het enige dat je zelf moet doen is genieten! Entreegelden zijn meestal niet inbegrepen. Dat geeft je dus ook de vrijheid om een keer niet mee te gaan met een activiteit en iets te kiezen. In mijn geval is dat vaak een extra museum.

De_Jong_Intra_in_luxe_stoelen_heerlijk_ontspannen_op-reis.
Heerlijk brede stoelen met volop beenruimte. Daar kan geen vliegtuig tegen op.

Moderne touringcars

Wat me opvalt na al die jaren is dat de touringcars van de Jong Intra Vakanties erg modern zijn! De Comfort Class touringcars zijn standaard uitgerust met een toilet, koelkast, koffiezetapparaat en airconditioning. En de stoelafstand is maar liefst 85 centimeter. Bij een gemiddelde luchtvaartmaatschappij heb je zo’n 10 centimeter minder beenruimte. De Luxury Class touringcars hebben ook zijwaarts verstelbare fauteuils, verstelbare voet- en hoofdsteunen en eigen stopcontacten. Dat laatste is handig voor je smartphone en laptop. De stoelafstand is hier zelfs 92 centimeter. Net even iets meer luxe dus! Als je kiest voor busreizen buiten Europa, moet je er even aan denken dat de reis vanaf de luchthaven verder gaat  met een lokale touringcar.

volledig verzorgde busreis De_Jong_Intra-de-vakantie-kan-beginnen.Zou jij een volledig verzorgde busreis willen maken?

 

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met De Jong Intra.

Op 4 juli a.s. volgt een verslag van een expositie in Parijs Mary Cassatt, een Amerikaanse impressionist’ . Deze tentoonstelling is nog te zien t/m 23 juli a.s. Vraag de chauffeur even naar Boulverad Haussmann (nr. 158) in de omgeving van Place Etoile. Veel plezier alvast!