Voorproefje op Vakantiebeurs

Oman amourage chauffeurs aan de theeReizen is mijn lust en mijn leven.
In de eerste weken van januari reis is altijd in een soort miniatuur variant. Sinds 1978 heb ik bijna jaarlijks de Vakantiebeurs in Utrecht bezocht. Ook de komende editie staat al in mijn nieuwe agenda: woensdag 15 tot en met zondag 19 januari 2014.
Het is maar dat je het weet…:-)

In de komende weken post ik enkele tips op mijn blog waardoor je misschien zelf zin krijgt om de Vakantiebeurs te bezoeken. Zie ik je in Utrecht?!

Tip1:  Redmond O’Hanlon signeert zijn boeken op Vakantiebeurs
Zaterdag 18 januari 2014 komt Redmond O’Hanlon naar de beurs. Ik hoor je denken… Redmond wie? Als ik dan zeg Redmond van de VPRO- serie “De Beagle” dan gaat er wel een lichtje branden. Liefhebbers van avonturenreizen kennen hem ook van de TV-serie ‘O’Hanlon’s Helden’. Redmond komt naar de beurs om zijn boeken te signeren. Het leuke is dat je geen nieuw boek hoeft te kopen, maar dat je een eerder gekocht  of gekregen boek van O’Hanlon mee kunt brengen. O’Hanlon signeert een oude versie met hetzelfde plezier als een nieuw gekocht exemplaar op de beurs.

Zaterdag 18 januari 2014 – Vakantiebeurs Utrecht –
Stand 03.A112 (bij Koning Aap)
Signeersessie van 15.00 tot 16.00 uur

Met korting naar de Vakantiebeurs als je online je kaartje bestelt
Als je online in de voorverkoop een entreekaartje bestelt, betaal je € 12 (€ 3 korting).
Voor gezinnen is er een Familiekaart voor € 19 en wie met de trein naar Utrecht komt kan via de webwinkel van de NS voor € 29 een speciaal combiticket kopen. Met dit kaartje kun je naar de beurs en reis je 2e klas vanaf elk station in Nederland naar Utrecht.